Stichting UvO – auteursrecht goed geregeld!

Stichting UvO is hét startpunt om auteursrecht te regelen binnen uw onderwijsinstelling. Bij ons kunt u terecht om het gebruik van publicaties (boeken, tijdschriften, etc.) af te handelen. Ongeacht of dat in een papieren reader is of op een digitale leeromgeving. U regelt dit makkelijk en eenvoudig bij UvO. Uitgevers én onderwijsinstellingen profiteren van onze expertise.

Gevolgen coronamaatregelen voor Stichting UvO

Stichting UvO houdt zich aan de landelijke maatregelen ter voorkoming van de verdere verspreiding van het coronavirus. Dat betekent dat onze medewerkers vanuit huis hun best doen om u zoals gebruikelijk van dienst te zijn. Door deze uitzonderlijke omstandigheden kan het langer duren voordat wij uw vraag kunnen beantwoorden. Wij vragen hiervoor uw begrip. Stel uw vragen bij voorkeur via de mail.

Klik hier voor meer informatie over het gebruik van publicaties en lesgeven op afstand.